top of page
  • edenlaperm

Week 9,10,11

Så var det då det här med helgdagar, Julen....man blir så upptagen med både det ena och det andra och både före och efter. Skönt att den nästan är över snart. Kattungarna bara växer till sig nu, de finslipar sina rörelser t.ex. attack och "go for the kill" av tygmössen. Mycket lek och stoj och jaga varann runt i huset! Mammakatt sliter sin päls av förskräckelse och tar ofta tag i dem och de får sig ett nyp på hals eller rygg, sen kuttrar hon högt när hon pratar dem till rätta.

Någon riktig gran vågade vi inte ha i år då vi var säkra på att kattungarna skulle klättra i den. Vi skaffade en liten plastgran istället med bara några tomtar i och likväl så försökte kattisarna att klättra i det och det har åkt i golvet antalet gånger, phu!! Men det är inte svårt att förlåta dessa små sötnosar.....de har ju bara kul.

Nu är det bara en liten tid kvar innan Ashley och Abby flyttar till sin nya familj och Allen flyttar till sin. Ada får stanna med oss. Oj så vi kommer sakna dem. Ada kommer att stanna hos oss, hon är fortfarande så liten och Yrsa-Yin behöver lite sällskap.

16 views0 comments

Recent Posts

See All

Week 8

I veckan har vi människor varit lite sjuka så det har inte blivit så mycket blogg skrivande. Däremot mycket tid spenderande med familjen LaPerm. Det har gosats, borstats pälsar, klor klippta och idag

Week 7

Kattungarna blir nu modigare och mer äventyrligare för var dag som går. Man riktigt ser hur de växer, de väger också mer. De är väldigt bra nu på att klättra, hoppa och springa....favoriten är att jag

Week 6

The Kitties are growing so fast, this week has been amazing! Their toilet manners are so impressive, last week they started peeing in the litterboxes, well this week they also poop in the same place.

bottom of page